Cinerama Kinderfeestjes

Jouw kinderfeestje in de bioscoop, hoe tof is dat?! Bij Cinerama vier je je verjaardag als een echte ster wanneer je je vriendjes en vriendinnetjes meeneemt voor een Kinderfeestje. Kijk je ogen uit bij een leuke kinderfilm en geniet van een drankje én snackje.

Je gaat met je vriendjes en vriendinnetjes niet alleen naar een leuke kinderfilm, maar smult ook nog van een Kidsbox. Deze is gevuld met popcorn zoet/zout mix, zakje Autodrop, Fristi en een cadeautje.

Het kinderfeestje kost €11* per kind. Voor de begeleider(s) wordt het reguliere tarief gerekend. Kinderfeestjes zijn uitsluitend per e-mail te reserveren: cinerama.kassa@kinepolis.com. Ook voor vragen en reserveringen kun je contact opnemen met dit mailadres.

* deze prijs is excl. 3D-toeslag,weekendtoeslag, lange film toeslag

Let op: Je kunt pas een kinderfeestje reserveren als de filmprogrammering beschikbaar is. Je kunt vanaf iedere maandagmiddag de programmering bekijken voor de opvolgende speelweek. Deze start op de donderdag in dezelfde week. 

Reserveren

Voorwaarden kinderfeestje
- Alleen voor kinderen t/m 11 jaar.
- Minimaal vanaf 6 kinderen. 
- Voor een extra volwassenen wordt het reguliere tarief gerekend.
- Prijzen zijn exclusief toeslagen (3D, Cosy Seats, Laser ULTRA, MX4D, weekendtoeslag).
- Kinderfeestjes zijn alleen te boeken via het e-mailadres van de betreffende locatie.
- Deelnemers aan het kinderfeestje gaan allemaal naar dezelfde film. Opsplitsen is niet mogelijk.
- Op feestdagen, tijdens vakanties (m.u.v. de zomervakantie) en evenementen in de bioscoop is er helaas geen plek voor kinderfeestjes.
- Alleen geldig bij kinderfilms met een Kijkwijzeradvies van AL (alle leeftijden), 6 of 9 jaar.
- Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. 
- Kinderfeestjes zijn pas akkoord na bevestiging van de bioscoop. Bioscopen behouden het recht om kinderfeestjes te weigeren wegens uitzonderlijke omstandigheden.