Kies je voor de functie van Bioscoopmedewerker bij Cinerama Filmtheater? Dan ga je voor een uitdagende baan met veel afwisseling, autonomie en verantwoordelijkheid. Cinerama is een theater met een warm eigen karakter. Cinerama is onderdeel van het zeer grote en gezonde bedrijf Kinepolis dat zowel in Nederland, Europa en inmiddels ook in Canada groeit. 3750 medewerkers zetten zich elke dag in om miljoenen bioscoopbezoekers een onvergetelijke filmbeleving te bezorgen!

Jouw uitdaging

Als bioscoopmedewerker bezorg je onze bezoekers een unieke bioscoop-ervaring. We bieden je een gevarieerde job in een dynamische omgeving. Zo sta je onder meer in voor een vriendelijk ontvangst van onze bezoekers, voorraadbeheer en verkoop van kaartjes, food en non-food. Ook controleer je de zalen en ben je medeverantwoordelijk voor de algemene orde en netheid binnen je complex. Tijdens de evenementen waak je over een vlot en correct verloop. Je maakt deel uit van een gedreven team onder leiding van de Local Managers en Theater Manager.

Jouw sterktes

• Je denkt en handelt altijd bezoekersgericht en voelt je verantwoordelijk;
• Met je vriendelijke voorkomen vorm je het gezicht van Cinerama en zorg je voor een warm ontvangst van onze bezoekers;
• Als echte teamplayer heb je goed ontwikkelde sociale vaardigheden;
• Weekend- en avondwerk zijn je op het lijf geschreven en je houdt van een flexibele baan;
• Woon je in Rotterdam? Dan is dit zeker een pré!

Ons aanbod

Je krijgt een leuke job bij jou in de buurt waar je dagelijks met mensen werkt. Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur per week in onze bioscoop Cinerama. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en je werktijden zijn flexibel aangepast aan jouw beschikbaarheid (voornamelijk weekend en avonden). Ruim 350 films per jaar die je tegen een kleine vergoeding kunt zien met je personeelspas!

Geïnteresseerd?

Schrijf een motivatie brief en stuur deze samen met je CV op naar fvandermeer@kinepolis.com.