verwacht

22 mrt

the gringo.

Harold is een ondergewaardeerde middenmanager die te horen krijgt dat hij ontslagen zal worden. Tijdens een businesstrip naar Mexico besluit hij zijn eigen ontvoering in scene te zetten...
22 mrt

mary magdalene.

Mary Magdalene is het originele verhaal over een van de meest omstreden en fascinerende figuren uit de Bijbel.
24 en 25 mrt

pieter konijn.

Verfilming van Beatrix Potter's tijdloze verhaal over een eigenwijs konijn dat probeert de moestuin van een boer binnen te dringen.
29 mrt

ready player one.

Ready Player One is een sciencefiction actie-avontuur van Steven Spielberg, naar de gelijknamige bestseller en het wereldwijde fenomeen van Ernest Cline.
29 mrt

hostiles.

In 1892 gaat de legerkapitein Joseph Blocker na veel verzet toch akkoord om een stervend Cheyenne opperhoofd en zijn familie terug te brengen naar hun geboortegrond.
april

classic:
the wild bunch (1969).

cinerama classics 2: the directors.
Visionair filmmaker Sam Peckinpah maakte met THE WILD BUNCH een onmisbare klassieker. Een maand lang op do en zo in cinerama 1! Let op: niet ondertiteld.
5 apr

lady bird.

De film legt zowel de humor als het drama bloot in de turbulente relatie tussen een moeder en haar tienerdochter.
12 apr

finding your feet.

Een chique Engelse dame wordt nadat haar man haar heeft bedrogen gedwongen haar leven met andere ogen te bekijken, en ontdekt dat het nooit te laat is voor een frisse start.
12 apr

15:17 to paris.

Clint Eastwood's drama The 15:17 to Paris gaat over de helden achter de ontspoorde terroristische aanval in 2015 op de Thalys-trein van Amsterdam naar Parijs.
12 apr

au revoir la-haut.

Na de Eerste Wereldoorlog te midden van de verwoestingen proberen de vrienden Albert en ?douard, soldaten die de verschrikkingen van de loopgraven meemaakten, hun gewone leven weer op te pakken.
19 apr

der hauptman.

25 apr

avengers: infinity war part 1.

Het Marvel Cinematic Universe brengt na 10 jaar de ultieme, meest gevreesde confrontatie aller tijden naar het scherm in de spectaculaire film Marvel's Avengers: Infinity War.
mei

classic:
full metal jacket(1987).

cinerama classics 2: the directors.
Kubrick verteld met ongelofelijke precisie het verhaal over Private Joker en Private Pyle twee niet helemaal voor het leger geschikte jongemannen. Een maand lang op do en zo in cinerama 1!
mei

isle of dogs.

cinerama tip.
Wes Anderson is terug! Dit keer met een geweldige animatie...
14 mei

bier & burgers:
the big lebowski (1998).

THE DUDE DAY.
14 mei is het precies 20 jaar geleden! Natuurlijk een dikke vette classic, die overigens ook in ons filmzomerprogramma zit! Bier of dikke vette burgers slechts E1,50!
juni

classic:
christine(1983).

cinerama classics 2: the directors.
Meesterfilmer John Carpenter maakte met CHRISTINE een bizarre bewerking van Kings boek met de Plymouth Fury in de hoofdrol. Een maand lang op do en zo in cinerama 1!
17 mei

deadpool 2.

Deel 2 van deze MARVEL antiheld.
naar boven