verwacht

24 aug

shot caller.

Het perfecte leven van Jacob staat plotseling op zijn kop als hij na een gezellige avond met vrienden aangeschoten achter het stuur stapt en een ongeluk veroorzaakt waarbij zijn beste vriend overlijdt.
24 aug

logan lucky.

De nieuwe film van Steven Soderbergh! Met een sterrencast.
24 aug

the only living boy in new york.

The Only Living Boy in New York is een innemende coming of age-film die doet denken aan het werk van Woody Allen en Noah Baumbach, met veel Simon & Garfunkel op de soundtrack.
31 aug.

tulip fever

Tulip Fever vertelt een verhaal over ware liefde en speelt zich af tijdens de tulpenmanie in Amsterdam tijdens de 17e eeuw.
31 aug

american made.

American Made is gebaseerd op de bizarre en waargebeurde belevenissen van Barry Seale. Regie Doug Liman, met Tom Cruise...
7 sep

the beguiled.

The Beguiled is een beklemmende thriller van regisseur en scenarioschrijver Sofia Coppola (Lost in Translation, Marie Antoinette), gebaseerd op het boek A Painted Devil van Thomas Cullinan.
7 sep

it.

Al tientallen jaren jaagt dit verhaal de lezers de stuipen op het lijf.
14 sept

wind river

Wind River is het regiedebuut van Taylor Sheridan, schrijver van de veelgeprezen films Sicario en Hell or High Water.
14 sept.

maudie

Ontroerend drama over het huwelijk tussen Canadees volksschilder Maud Lewis (Sally Hawkins) en haar man Everett (Ethan Hawke).
14 sept.

mother!

Mother! is een psychologische thriller over liefde, toewijding en opoffering.
21 sept

american assassin

Gesterkt door gebeurtenissen uit het verleden is Mitch Rapp (Dylan O%u2019Brien) vastbesloten om wraak te nemen
21 sept

victoria and abdul

Victoria & Abdul vertelt het waargebeurde verhaal van de buitengewone vriendschap tussen Koningin Victoria (Judi Dench) en Abdul Karim (Ali Fazal), een jonge klerk uit India.
21 sep

kingsman: the golden circle.

In Kingsman: The Secret Service werd de wereld geïntroduceerd aan Kingsman 2013 een onafhankelijke, internationale inlichtingendienst opererend op het hoogste niveau van discretie, met als ultieme doel: de wereld veilig houden.
28 sept

walk with me

Walk With Me is een prachtig vormgegeven, meditatieve film over de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh.
28 sept

detroit

Detroit is de nieuwste film van de veelgeprezen Oscar winnares Kathryn Bigelow ( Zero Dark Thirty, The Hurt Locker).
5 okt.

du forsvinder

De gerespecteerde schooldirecteur Frederik wordt gearresteerd en beschuldigd van miljoenenfraude. Het blijkt echter dat hij al drie jaar een hersentumor heeft, die zijn persoonlijkheid heeft veranderd. Zijn vrouw Mia probeert hem daarom, met de hulp van advocaat Bernard, vrij te pleiten en zo haar gezin te redden.
12 okt

HhhH - the man with the iron heart

HhhH is gebaseerd op de gelijknamige roman van Laurent Binet
9 nov

the square

Een modern museum stelt een nieuwe installatie tentoon. Een ruimte waar geen regels zijn en alles kan. Om publiek naar het museum te trekken, wordt er een PR-bureau ingehuurd. De onorthodoxe campagne zorgt voor de nodige commotie.
16 nov

suburbicon

Een rustig stadje wordt opgeschud als een huis overvallen wordt.
7 dec

wonderstruck

De film speelt zich in twee periodes af, 1927 en 1977 waarbij twee dove kinderen, Rose en Ben gevolgd worden.
naar boven