verwacht

21 dec

ferdinand (3D nl).

Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Leuke familiefilm, ook te zien in 3D.
21 dec

huisvrouwen bestaan niet.

In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren.
vanaf 23 dec

E.T. (1982).

cinerama classics.
Voorverkoop gestart! Klassieker van Steven Spielberg over een bijzondere vriendschap tussen de tien jaar oude Elliott en het buitenaardse wezentje E.T.
vanaf 23 dec

bad santa (2003).

cinerama classics.
Fantastische rol van Billy Bob Thornton, hartverwarmend op een wel heel bijzondere manier.
4 jan

billy.

tip.
9 jan zal Theo Maassen aanwezig zijn! Het is - hoe kan het ook anders - een komedie en gaat over de beroemde buikspreker Gerard de Groot en zijn immens populaire pop Billy.
4 jan

you were never really here.

Beklemmende thriller van Lynne Ramsay met in de hoofdrol Joaquin Phoenix. Was geselecteerd voor de Officiële Competitie en winnaar Beste Acteur en Beste Screenplay van het Filmfestival van Cannes 2017.
4 jan

the greatest showman.

The Greatest Showman is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden.
11 jan

all the money in the world.

Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) tekent voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi.
11 jan

three billboards outside ebbing, missouri.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is een donker en komisch drama van Oscar®winnaar Martin McDonagh (In Bruges).
18 jan

darkest hour.

Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill (Gary Oldman) meteen één van zijn zwaarste beproevingen doorstaan.
21 jan

downsizing.

In Downsizing ontdekken Noorse wetenschappers hoe ze als oplossing voor overbevolking mensen kunnen laten krimpen tot een lengte van bijna 13 centimeter. Het plan is om dit in 200 jaar tijd wereldwijd in te voeren.
1 feb

the post.

Een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham (Streep) en redacteur Ben Bradlee (Hanks) van The Washington Post.
8 feb

fifty shades freed.

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James.
15 feb

shape of water.

Van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro komt The Shape of Water, een sprookje dat niet van deze wereld is.
22 feb

i, tonya.

Het waargebeurde I, Tonya is een hilarisch en aandoenlijk portret van een buitenbeetje met een talent groter dan zichzelf.
1 mrt

phantom thread.

Tien jaar na There Will Be Blood werken regisseur Paul Thomas Anderson en drievoudig Oscarwinnaar Daniel Day Lewis opnieuw samen.
8 mrt

bankier van het verzet.

Als bankier Walraven van Hall (Barry Atsma) in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang.
8 feb

15:17 to paris.

Clint Eastwood's drama The 15:17 to Paris gaat over de helden achter de ontspoorde terroristische aanval in 2015 op de Thalys-trein van Amsterdam naar Parijs.
1 mrt

death wish.

Kill all the bad guys! Weinig heroisch maar toch lekker. Eli Roth kennen we natuurlijk allemaal van kwaliteits films...
22 mrt

mary magdalene.

Mary Magdalene is het originele verhaal over een van de meest omstreden en fascinerende figuren uit de Bijbel.
4 apr

leisure seeker.

Oscarwinnares Helen Mirren (The Queen) en Golden Globe-winnaar Donald Sutherland (JFK) schitteren in The Leisure Seeker, een romantische tragikomedie van de Italiaanse regisseur Paolo Virzì naar de gelijknamige bestseller van Michael Zadooria
5 apr

lady bird.

De film legt zowel de humor als het drama bloot in de turbulente relatie tussen een moeder en haar tienerdochter.
naar boven