verwacht

bollywood:
aiyaary.

Bollywood is sinds jaar en dag een toonaangevende kracht in filmland. De hit aiyaary is nu ook te zien in cinerama filmtheater! Engels ondertiteld.

ted en het geheim van koning midas.

Ted & het Geheim van Koning Midas is een vrolijke animatiefilm met in de Nederlands gesproken versie de stemmen van o.a. Jan Kooijman (Ted).
8 mrt

bankier van het verzet.

Als bankier Walraven van Hall (Barry Atsma) in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiele contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang.
22 feb

i, tonya.

Het waargebeurde I, Tonya is een hilarisch en aandoenlijk portret van een buitenbeetje met een talent groter dan zichzelf.
maart

classic:
brazil (1985).

cinerama classics 2: the directors.
Het meesterwerk van ex Monty Phyton man Terry Gilliam!
1 mrt

red sparrow.

Tegen haar wil wordt Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) opgeleid tot een sparrow een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst.
8 mrt

film stars don't die in liverpool.

Annette Bening schittert in dit romantische drama als de excentrieke Oscarwinnares Gloria Grahame, de ooit zo geliefde Hollywood-actrice die nu haar dagen slijt in kleine theaters.
22 mrt

mary magdalene.

Mary Magdalene is het originele verhaal over een van de meest omstreden en fascinerende figuren uit de Bijbel.
29 mrt

ready player one.

Ready Player One is een sciencefiction actie-avontuur van Steven Spielberg, naar de gelijknamige bestseller en het wereldwijde fenomeen van Ernest Cline.
29 mrt

hostiles.

In 1892 gaat de legerkapitein Joseph Blocker na veel verzet toch akkoord om een stervend Cheyenne opperhoofd en zijn familie terug te brengen naar hun geboortegrond.
april

classic:
the wild bunch (1969).

cinerama classics 2: the directors.
Visionair filmmaker Sam Peckinpah maakte met the wild bunch een onmisbare klassieker.
5 apr

lady bird.

De film legt zowel de humor als het drama bloot in de turbulente relatie tussen een moeder en haar tienerdochter.
april

15:17 to paris.

Clint Eastwood's drama The 15:17 to Paris gaat over de helden achter de ontspoorde terroristische aanval in 2015 op de Thalys-trein van Amsterdam naar Parijs.
naar boven