deze week

première

suburbicon.

Een rustig stadje wordt opgeschud als een huis overvallen wordt.
première

c'est la vie.

De nieuwe film van Eric Toledo en Olivier Nakache!
première

justice league.

Warner Bros. Pictures brengt voor de eerste keer het epische actie avontuur Justice League naar het grote doek.
première

justice league (3D).

Warner Bros. Pictures brengt voor de eerste keer het epische actie avontuur Justice League naar het grote doek.

the square.

Een modern museum stelt een nieuwe installatie tentoon. Een ruimte waar geen regels zijn en alles kan.

murder on the orient express.

Wat begint als een uitbundige treinreis door Europa ontvouwt zich al snel tot één van de meest stijlvolle, spannende en huiveringwekkende mysteries ooit.

oude liefde.

Twee gescheiden zestigers zien elkaar voor het eerst na vele jaren als hun 40-jarige zoon plotseling komt te overlijden.

le fidele.

De enige bedreiging voor de romance tussen de dief Gino en autocoureur Bénédicte, is de verleiding om zijn volgende overval te plegen.

the snowman.

Wanneer Harry Hole de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is.

loving vincent.

Loving Vincent is een uniek project over het leven en de mysterieuze dood van Vincent van Gogh: de eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld.

thor: ragnarok.

In Marvels Thor: Ragnarok verliest Thor zijn magische hamer en wordt hij gevangen genomen aan de andere kant van het universum terwijl Asgard wordt bedreigd door Ragnarok.

the mountain between us.

Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven.

the glass castle.

Beïnvloed door haar dysfunctionele en alcoholische vader besluit Jeannette met een vurige vastberadenheid om succesvol te worden op haar eigen manier.

home again.

Het leven van een alleenstaande moeder in L.A. neemt een onverwachte wending wanneer ze drie jonge mannen in huis neemt...

borg/mcenroe.

Het is 1980 wanneer het tennisduel van het jaar in zicht is. De Zweed Björn Borg, nummer één op de wereldranglijst van het herentennis, gaat het duel aan met het nieuwe Amerikaanse talent John McEnroe.

HhhH - the man with the iron heart.

Gebaseerd op de gelijknamige roman van Laurent Binet. Verzetsstrijders worden erop uitgezonden om Nazi kopstuk Reinhard Heydrich te vermoorden.

blade runner 2049.

Blade Runner 2049 is de nieuwe film van regisseur Denis Villeneuve (Arrival, Prisoners, Sicario).

kingsman: the golden circle.

In Kingsman: The Secret Service werd de wereld geïntroduceerd aan Kingsman 2013 een onafhankelijke, internationale inlichtingendienst opererend op het hoogste niveau van discretie, met als ultieme doel: de wereld veilig houden.

tulipani.

Tulipani is een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar Zuid-Italië fietst om een nieuw bestaan op te bouwen.

victoria and abdul.

Victoria & Abdul vertelt het waargebeurde verhaal van de buitengewone vriendschap tussen Koningin Victoria (Judi Dench) en Abdul Karim (Ali Fazal), een jonge klerk uit India.

wind river.

Regie door Taylor Sheridan, schrijver van de veelgeprezen films Sicario en Hell or High Water.
kids

dummie de mummie: de tombe van achnetoet.

Dummie heeft heimwee. Hij wil terug naar Egypte om het graf van zijn ouders te zoeken, zodat hij afscheid van hen kan nemen.
kids

dikkertje dap.

Heerlijk verhaal over Dikkertje en zijn Giraffe...
kids

de lego ninjago film.

In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om Ninjago Stad.
kids

kaptein onderbroek: het grote avontuur.

Deze rebelse en ondeugende komedie voor het hele gezin vertelt het verhaal van twee fantasierijke lolbroeken, Sjors en Harold.
kids

sinterklaas en het gouden hoefijzer.

Hij is er weer!
naar boven