deze week

première

phantom thread.

Tien jaar na There Will Be Blood werken regisseur Paul Thomas Anderson en drievoudig Oscarwinnaar Daniel Day Lewis opnieuw samen.
première

the shape of water.

Van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro komt The Shape of Water, een sprookje dat niet van deze wereld is.
première

black panther.

Marvels Black Panther volgt het verhaal van Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen.

early man (ov).

Early Man is de nieuwste familiefilm uit de studio van Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun The Sheep.

winchester.

Horror met Helen Mirren! Sarah Winchester, de weduwe van een Amerikaans wapenmagnaat, is er van overtuigd dat ze geteisterd wordt door de geesten van mensen die door de wapens van haar echtgenoot zijn omgekomen.

fifty shades freed.

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James.

wild.

In Wild volgen we gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn.

the post.

Een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham (Streep) en redacteur Ben Bradlee (Hanks) van The Washington Post.

downsizing.

In Downsizing ontdekken Noorse wetenschappers hoe ze als oplossing voor overbevolking mensen kunnen laten krimpen tot een lengte van bijna 13 centimeter. Het plan is om dit in 200 jaar tijd wereldwijd in te voeren.

darkest hour.

Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill (Gary Oldman) meteen van zijn zwaarste beproevingen doorstaan.

three billboards outside ebbing, missouri.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is een donker en komisch drama van Martin McDonagh (In Bruges).

all the money in the world.

Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) tekent voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi.

call me by your name.

Bijzonder liefdesverhaal: poetisch, delicaat en aangrijpend...

the greatest showman.

The Greatest Showman is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden.

you were never really here.

Beklemmende thriller van Lynne Ramsay met in de hoofdrol Joaquin Phoenix. Was geselecteerd voor de Officiele Competitie en winnaar Beste Acteur en Beste Screenplay van het Filmfestival van Cannes 2017.

leisure seeker.

Oscarwinnares Helen Mirren (The Queen) en Golden Globe-winnaar Donald Sutherland (JFK) schitteren in The Leisure Seeker, een romantische tragikomedie van de Italiaanse regisseur Paolo Virzi naar de gelijknamige bestseller van Michael Zadooria

wonder wheel.

Wonder Wheel vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren 50.

murder on the orient express.

Wat begint als een uitbundige treinreis door Europa ontvouwt zich al snel tot een van de meest stijlvolle, spannende en huiveringwekkende mysteries ooit.
kids

early man (nl).

Early Man is de nieuwste familiefilm uit de studio van Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun The Sheep.
kids

ted en het geheim van koning midas (3D).

Ted & het Geheim van Koning Midas is een vrolijke animatiefilm met in de Nederlands gesproken versie de stemmen van o.a. Jan Kooijman (Ted).
kids

diep in de zee (3d).

Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep, samen met een heleboel andere zeedieren.
kids

ferdinand (nl).

Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje
kids

bob de bouwer: mega machines.

Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad.
naar boven