speciale voorstelling verwacht

cinerama classics.

E.T. (1982).

Voorverkoop gestart! Klassieker van Steven Spielberg over een bijzondere vriendschap tussen de tien jaar oude Elliott en het buitenaardse wezentje E.T.

lengte
115 min
regisseur
Steven Spielberg

Een groep kinderen is getuige van de landing van een ruimteschip met buitenaardse wezens. Wanneer de aliens erachter komen dat ze in de gaten worden gehouden, vertrekken ze in alle haast, maar vergeten iedereen mee te nemen. Een klein buitenaards wezen blijft daarbij achter. Het wezentje sluit echter binnen korte tijd een hechte vriendschap met het jongetje Elliott. Die doopt hem E.T. en probeert het wezentje te verbergen en te beschermen voor de boze buitenwereld. Maar E.T. begint op aarde zijn krachten te verliezen en moet terug naar zijn thuisplaneet voordat hij zal sterven. Kunnen Elliott en zijn vrienden E.T. helpen voordat het te laat is?

Na zijn doorbraak met de blockbuster 'Jaws' en zijn succesfilms 'Close Encounters of the Third Kind' en 'Raiders of the Lost Ark', leverde regisseur Steven Spielberg in 1982 een formidabele familiefilm af. 'E.T.: The Extra-Terrestrial ' wist jong en oud over de gehele wereld te vermaken en vooral te ontroeren.

 

IMDB user quote:

‘The first time I saw E.T was at the age of 12 and I cried. Really cried. Six years later, I still cry at it.’

online kopen

binnenkort

za 23 december
zo 24 december
ma 25 december
di 26 december
wo 27 december