speciale voorstelling

terminator 2: judgment day (3D)

De tijdloze klassieker Terminator 2: Judgment Day keert eenmalig terug in de bioscoop, in een spectaculaire 3D-versie. Cinerama vertoont de film op woensdag 23 augustus.

lengte
127 min
regisseur
James Cameron

Voor de wereldwijde re-release heeft regisseur James Cameron zijn film Terminator 2: Judgment Day volledig digitaal geremastered en met de laatste technieken omgezet naar 3D formaat. Door Camerons perfectionistische aanpak is de beeldkwaliteit van de re-release zo goed geworden, dat deze de bioscoopervaring van 1992 ver overstijgt. De film is op hoge resolutie (4K) gescand, frame voor frame gerestaureerd en daarna overgezet naar 3D stereo. Het is daarom essentieel deze versie van Terminator 2: Judgment Day in de bioscoop te zien.

Bijna tien jaar zijn verstreken sinds Sarah Connors eerste beproeving. Haar zoon John, de toekomstige leider van het verzet, is opgegroeid tot een flinke jonge kerel. Maar hun nachtmerrie is verre van voorbij. Uit de toekomst daagt een nieuw, nog dodelijker Terminator-model op. Zijn missie: John Connor uit de weg ruimen voor hij volwassen wordt. Gelukkig staan Sarah en John niet alleen in hun strijd met deze angstaanjagende Terminator. Ook het menselijke verzet heeft namelijk een krijger naar het verleden teruggestuurd… Zijn missie: John Connor kost wat kost beschermen. De strijd voor morgen kan losbarsten... James Cameron herwerkt Terminator 2 tot een waanzinnig 3D-spektakel in samenwerking met DMG Entertainment en StudioCanal. 

online kopen

deze week