none

wo 9 aug

bier & burgers
atomic blonde.

Wo 9 augustus weer een bier& burgers! Biertje of burger slechts E1,00 met eigengemaakte burgers van Chef Eva. Ook vegetarisch.

lengte
115 min
regisseur
David Leitch
cast
James McAvoy, Charlize Theron, Sofia Boutella

 wo 9 aug; vanaf 19:00; film 20.00; prijs €11,00 met Cinevillepas €2,50.

Kom als eerste naar zomerspektakel ATOMIC BLONDE met Charlize Theron kicking en killing onder regie van David JOHN WICK Leitch! Op de Bier & Burgers zijn verse hamburgers en ijskoud bier zijn beschikbaar voor slechts €1,- per stuk. Met DJ Stiletto die zijn vinyl-verzameling weer ns een keer laat horen!  Nice.

 

atomic blonde.

In de zenuwslopende actiethriller Atomic Blonde speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6. In de film volgen we haar in Berlijn, een stad vol verraderlijke dubbelspionnen, waar bovendien een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie. Agent Lorraine Broughton (Charlize Theron) is het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit. Zij is een sensuele superspion en ze is bereid al haar skills te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven. Ze wordt in haar eentje het instabiele en onrustige Berlijn in gestuurd waar ze een zeer belangrijk dossier op moet halen. Ze gaat een samenwerking aan met de lokale bureauchef David Percival (James McAvoy) om te ontsnappen aan een uiterst dodelijk spionnenspel. Atomic Blonde is een spectaculaire mix van strakke actie en sensuele spanning onder regie van David Leitch (John Wick).